Celovški dvori so odlična poslovna priložnost

Šiška je ena najatraktivnejših ljubljanskih četrti, ki se bo v prihodnjih letih razvijala infrastrukturno, poslovno, pa tudi družabno. V stanovanja v Celovških dvorih so se že vselili novi prebivalci, polnijo se tudi poslovni prostori, kjer bodo kmalu zaživele raznovrstne dejavnosti. Veliko število prebivalcev pomeni odlično poslovno priložnost, poleg tega v bližini raste še nakupovalni center, kar bo povečalo pretok ljudi skozi sosesko. Kmalu naj bi začeli urejati tudi ploščad med Celovškimi dvori in Celovško cesto, kjer naj bi po poročanju medijev gradili hotel višje kategorije.

Lokali v šesti lameli, ki je najbližja Celovški cesti, bodo še posebej zanimivi za gostinsko dejavnost, saj imajo zunanje atrije, kamor lahko postavite mize in stole. Okolica bo postala še prijetnejša, ko bo na mestu sedanje gradbene jame zrasel nov objekt z urejeno zelenico. Ker je na tej strani ceste avtobusno postajališče, bo tu mimo potekal glavni dostop v naselje za pešce. V bližini so tudi otroška in športna igrišča, zato potencialnih gostov ne bo zmanjkalo.

Prostih je še nekaj večnamembnih poslovnih prostorov v tretji lameli, mimo katerih vodi pešpot skozi središče naselja in en poslovni prostor v prvi lameli, ki gleda na Rakuševo ulico proti bodočemu nakupovalnemu centru. Vsi so v tretji gradbeni fazi, kar pomeni, da si jih lahko uredite popolnoma v skladu s potrebami vaše dejavnosti in vašimi lastnimi željami. Lahko postanejo lekarna, pekarna, arhitekturni biro, odvetniška pisarna, zobozdravstvena ordinacija, delikatesa, frizerski salon ali karkoli verjamete, da je dobra poslovna ideja.